125155FI_RAvintola-Ruiskukka

Hyvää ruokaa lämmöllä ja sydämellä

Ravintola Ruiskukassa Pieksämäen ytimessä on lämpöinen tunnelma. Maukkaan kotiruoan ja aurinkoisen henkilökunnan yhdistelmä tarjoaa mukavan lounashetken koko perheelle.

Yrittäjä Aira Valkonen saapui Suomeen Virosta opiskelemaan kokiksi. Elämänpolku vei avioliittoon ja Pieksämäelle, jossa hän lopulta päätti työllistää itse itsensä. Ensin Aira piti kahvilaa, kunnes osti Ruiskukan. Kovalla työllä ravintolan asiat on saatu kuntoon ja tulevaisuus näyttää nyt hyvältä.
– Hetkeäkään en ole katunut. Tila olisi toki kohta pienen remontin tarpeessa, mutta ihan niin hyvin meillä ei vielä mene, huumorintajuinen naisyrittäjä nauraa.


Ruiskukka on lounasravintola, jossa tehdään myös tilaustöitä; pitopalvelua, kahvitusta tilaisuuksiin, kotikuljetusruokaa työpaikoille. Ruiskukan tiloja voi varata myös juhliin ja yksityistilaisuuksiin.
Lounasaika on vilkasta ja ruokalista vaihtuu joka viikko. Ravintolassa panostetaan siihen, että erityisruokavalioitakin noudattavat asiakkaat löytäisivät vatsantäytettä.
– Kun tulin Virosta, ihmettelin mikä on laktoosi-intoleranssi. Erilaisissa ruokavalioissa on ollut omat haasteensa.


Valkonen kehuu uskomattoman mukavaa asiakaskuntaa ja ennen kaikkea henkilökuntaansa, joka on ahkeraa ja luotettavaa väkeä. Työntekijöitä on tällä hetkellä 3 ja yksi nuori työskentelee oppisopimuksella. Ravintolan mahtava tiimihenki näkyy asiakkaalle kodikkaana ja rentona ilmapiirinä, jonne on mukava palata yhä uudestaan.

 

”Laadukkaita suunnitelmia sovitussa ajassa”

Artikkeli Komealta kalskahtaa vantaalaisen LVI-Inset –konsulttitoimiston toiminta-ajatus. Kuitenkin kun sovituista asioista on pidetty aina kiinni, on toimisto pysynyt täystyöllistettynä ympäri vuoden myös vaikeina...
132099FI_Kunun-Pyora

Kunun Pyörästä ajopeli alle

Artikkeli Turkulaisella perheyrityksellä on laaja valikoima ja pitkä historia, tänä vuonna vietetään 75-vuotis synttäreitä. Yritys myy muun muassa mopoja, skoottereita, kevytmoottoripyöriä, mopoautoja ja pienkoneita....

Faktaruutu

  • Ravintola Ruiskukka Ky
  • www.ruiskukka.fi
  • Osoite:
    Kauppakatu 5-7
    76100 PIEKSÄMÄKI
WEB_Eeva2

Haastattelu: Eeva-Maria Saari

Eeva-Maria Saari kisaa MTV3:n uudessa Voittajajoukkue-ohjelmassa.

Hurtigruten_stor

Maailman kaunein merimatka

Hurtigruten – moderni turistiattraktio

Bocker_stor

Oppia ikä kaikki

Kauppakamarin kirjakaupasta apua joka lähtöön.

Arkisto